Ontdek de Redenen Waarom Noten zo Onweerstaanbaar Lekker Zijn!

  • Geplaatst op
  • Door Maaike
  • 0
 Ontdek de Redenen Waarom Noten zo Onweerstaanbaar Lekker Zijn!

Waarom ik bang ben om noten te eten?

Omdat ik misschien allergisch ben? Godzijdank niet! Ben ik bang dat ik me zal verslikken? Nou, ik weet dat ik gretig ben, maar ik heb goede tanden en ik kauw ze goed. Maar waarom dan? Omdat ze zo onweerstaanbaar lekker en calorie-rijk zijn! Ik kan een volledig blik of zak cashewnoten of om het even welke soort noten in één keer opeten. Maar ik denk niet dat ik de enige ben, niet? Ontdek in dit blog waarom ze zo onweerstaanbaar lekker en gezond zijn!

 

Superfood in om het even welk dieet

Een goede zaak is dat je bij het eten van noten geen recept nodig hebt. Je kunt ze gewoon opeten zoals ze zijn. Ze zijn onweerstaanbaar knapperig en slechts een handvol kan een goede dosis gezonde vetten, eiwitten, vezels, mineralen en antioxidanten verpakken. Niet alleen brengen noten tal van gezondheidsvoordelen, ze zijn ook veelzijdig. Hoe heerlijk is het niet om je granola te verstevigen met noten? Hoe je verkiest ze te eten, noten zijn een superfood in om het even welk dieet! En dit is de reden:

  • - noten bevatten vitamine E
  • - ze verlagen het cholesterolgehalte in het lichaam
  • - ze bezitten gezonde vetten voor het hart
  • - ze zijn rijk aan eiwitten en vezels

 

Kort samengevat

Vanwege hun breed voedingsprofiel zijn noten de ideale snack voor mensen die onderweg zijn. En om nog meer van noten te genieten, kun je hun unieke smaak verbeteren door ze zachtjes te roosteren. Op die manier zul je ook geen ongezonde snacks missen. Van zodra je deze heerlijke knapperige lekkernijen bij de hand hebt, ben je verslaafd.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »